Bejelentés


ÚJOTTHON FELÚJÍTÁS Otthon vagyunk ! Ház,lakásfelújitás, hőszigetelés , pa


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 

-Tapétázás.

Tapátázás :
Makulatúra (alaptapéta) használatát azért csak kivételes esetekben szabad elhagyni, mert mellőzése esetén fordul elő, hogy ha egy kicsit gyengébb a vakolat, a tapéta az öszszeillesztéseknél a glettel együtt leválik. !

-Tapétázás www.ujotthon.5mp.eu

Papír tapéták Egyrétegű tapéta: Egyrétegű vékony papírtapéták. Duplex, többrétegű tapéta: két vagy háromrétegűek. A több papírréteg miatt nagyobb a szilárdsága és színtartóbb is!

Prégelt és mélyprégelt tapéták:Hátoldaluk rücskös, mert a papírt a fonákjáról megnyomják, így a felszínén domború minta keletkezik. Bár az ára nagyon kedvező, felrakásnál óvatosan kell vele bánni!

Habosított tapéták Jó minőségű, a festők szeretnek vele dolgozni, bár alaptapéta nélkül nagyon kockázatos.

Vlies, magyarul gyapjúrostos Selyem tapéták szatén tapéták magas fényű mellett már matt selyemben is előfordul. Alegmagasabb igényeket kielégítő mintákkal elegáns, mindamellett a legtartósabbak is. Felrakásuk szaktudást igényel, mert ha kissé egymásra csúsznak, az összeillesztésnél a tapéta nem ragad meg, felválik.

A fűrészporos tapéta legelterjedtebb és ugyanakkor a legolcsóbb festhető tapétafajta.

Az egy, kettő, három rétegű papír festhető tapéták, amelyek legelterjedtebb változata a duplex habosított, többször is átfesthető tapéta.

Üvegszövet tapéta a nagy használatbavételnek kitett helyekre, rendkívül erős, rideg, sprőd tapéta ragasztója teljesen lezárja a falat, az nem lélegzik alatta, ennek a tapétának az eltávolítása szinte lehetetlen.

Előfordul, hogy a színkártyáról kikevert szín mégis csalódást okoz.Aki ezt a kockázatot nem szeretné vállalni, az válasszon inkább színes tapétákat!

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!